Баща и син Кузманови разрязаха тържествено тортата  Собствениците на бързоразвиващата

...
Баща и син Кузманови разрязаха тържествено тортата  Собствениците на бързоразвиващата
Коментари Харесай

Бизнесът в Бургас отпразнува 10-годишнината на строителна компания „Хит Строй-К“

Баща и наследник Кузманови разрязаха тържествено тортата 

Собствениците на бързоразвиващата се строителна компания „ Хит Строй-К “ – Георги Кузманов и Диляна Кузманова, означиха кръгла годишнина от основаването на фамилната компания, която към този момент е измежду водачите в бранша в Бургас.

На изтънчено празненство в 5-звездния Гранд Хотел и СПА Приморец семейство Кузманови посрещнаха сътрудници, сътрудници и близки. Събитието почетоха представители на бизнеса, спорта, културата и опазването на здравето в града, измежду които: Марина и Павел Бошнакови, Иван Гаврилов, Кристиян Киров, доктор Йордан Стайков, Йосиф Спиридонов, Мартин и Анита Бошнакови, зам.-кметът сектор туризъм и спорт на Община Бургас - Манол Тодоров, общинските съветници – Милен Георгиев, Мариела Кирова, Стоян Грозев, нотариус Симеон Илиев, арх. Емил Бурулянов, кикбоксьорът Атанас Божилов и други
 Диляна Кузманова
„ Десет години не са нито доста, нито малко за една компания, само че са сложни. Днес, поглеждайки обратно, мога да кажа, че със брачна половинка ми сме били огромни запалянковци първоначално, само че и че доста сме работили. Стартирахме с двама души назначени на работа, това са Веселин Христов и Невзет Мехмед, те са част от „ Хит Строй-К “ и до през днешния ден и са с нас довечера. От името на фамилия Кузманови сърдено ви благодаря. Благодаря и на всички останали чиновници, знаем и разбираме, че без Вас нямаше да сме това, което сме през днешния ден “, съобщи Диляна Кузманова.

За миналите 10 години от основаването си компанията има в портфолиото си построени над 800 000 кв.м РЗП. Във компанията работят над 250 индивида, а  десетки семейства живеят в здания издигнати от „ Хит Строй-К “. В Индустриален и логистичен парк Бургас редица компании също развиват своята активност в здания и съоражения изградени от тях.

„ Искам да благодаря на всички, които са с нас довечера – сътрудници, сътрудници, дистрибутори. С вас през последните 10 години проправихме доста пътеки, по които, уповавам се, че нашите деца ще продължат да вървят, да градят и да надграждат. Пожелавам на всички светли празници, бъдете здрави “, пожела Георги Кузманов.

По традиция на семейството, на значими събития главата на семейството реже тортата. „ Най-важният човек за нас, този дал ни криле и повярвал в мечтателни, е моят свекър Никола Кузманов “, разгласи Диляна Кузманова.
 Баща и наследник Кузманови разрязаха тържествено тортата на „ Хит Стой-К “  На събитието участва и шефът на Дарик радио за Бургас – Дияна Бедросян. Тя разгласи, че фамилия Кузманови се е включила към  благотворителната акция на ТВ водещия Ники Кънчев, целяща да се помогне на едно семейство от Бургас, в което майката е болна от рак, а детето е с аутизъм – 10-годишният Мартен и Деница. Кузманови подкрепха и още едно дете в неравностойно състояние - дребната Маги
Фамилията получи благодарности и от Явор Ангелов и плувен клуб „ Акулите “ за оказаната през годините поддръжка.

За положителното въодушевление на присъстващите се погрижи надареният Иван Петров-Венсан и DJ  Драго. Комедиантът и илюзионист способства за отличните мемоари на всички присъстващи на празничната вечер. С комизъм, танци, бързи рефлекси и изненадващи номера Венсан разчупи атмосферата и предразположи гостите.
 Иван Петров-Венсан сътвори неповторима атмосфера
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР